Onze diensten

service aan huis

Voor onze service moet u zich niet verplaatsen naar ons kantoor, wij komen naar u. Nieuwe producten worden bij uw thuis gebruiksklaar geleverd met de nodige uitleg om zelf aan de slag te kunnen. Voor iedere herstelling komen we aan huis. bepaalde herstellingen lossen we onmiddellijk op, andere nemen we mee naar ons kantoor om deze vervolgens weer gebruiksklaar te leveren aan huis.

herstellingen

Krijgt u allemaal vreemde meldingen op uw pc, werkt uw pc enorm traag of doet hij helemaal niets meer? Werkt uw printer, tablet, laptop niet meer? Bent u bestanden kwijt die u heel graag terug wil hebben, of hebt u een ander probleem? Contacteer ons voor een afspraak, wij komen kijken wat er aan de hand is en lossen dit voor u op.

Webhosting

Wanneer u er aan denkt om een website te maken is de eerste stap webhosting. Webhosting geeft u de ruimte om informatie, afbeeldingen of andere inhoud die toegankelijk is via een website op te slaan. Bij EHBIT bent u aan het juiste adres voor de start van uw website, want wij bieden u deze webhosting aan een voordelig tarief incl. een domeinnaam en mailboxen.

website

Bij EHBIT kan u ook een stapje verder gaan dan enkel de webhosting. Wij maken voor u een website die u zelf eenvoudig kan beheren. Dit doen we door websites te ontwerpen met een cms systeem. Een cms systeem maakt het voor personen zonder veel technische kennis mogelijk om zelf toevoegingen te doen aan hun website. Zie je dit ook niet helemaal zitten, dan beheren
wij graag volledig uw website.

pc hulp

Zit u met vragen over u pc, tablet, gsm of toebehoren van uw pc? Wij geven u graag advies en uitleg. Uw vragen kunnen gaan over meldingen van uw pc, de werking van programma’s, de werking van uw nieuwe aankoop en zo veel meer. Blijf niet zitten met uw vraag en aarzel niet om ons te contacteren, wij zijn er om u te helpen.

verkoop pc & toebehoren

Iedereen is anders en iedereen heeft andere wensen of gewoonten. Juist daarom geven wij bij EHBIT veel aandacht bij verkoop op maat. Wij werken niet samen met bepaalde merken. We volgen de technologie├źn op de voet om u een professioneel advies te geven wat past bij u als persoon, gezin of bedrijf. Heeft u interesse om een tablet, gsm, laptop, pc en toebehoren te kopen? Maak een afspraak met ons en wij gaan samen met u op zoek naar wat jij nodig hebt.

IT infrastrucuur opzetten & beheren

Opzetten & beheren van een netwerkinfrastructuur voor thuisnetwerken en KMO’s. Ook voor het configureren van de nodige netwerkapparatuur bent u bij ons aan het juiste adres.