Verkoop pc, tablet, smartphone & toebehoren

Tegenwoordig kunnen we de pc of laptop niet meer wegdenken in ons gezin. De technologie staat echter niet stil. Bijna iedereen heeft een smartphone, een tablet is ook niet altijd meer weg te denken en dan heb ik het nog niet gehad over alle mogelijke toebehoren van deze spullen.
Al deze dingen hebben vele concurrenten die hun product als ‘het beste’ op de markt brengen. En dan moet jij je laptop of pc gaan zoeken tussen die overload van informatie.

Je hebt op dat moment een beeld in je hoofd van bv een laptop wat je wil aankopen. Je stapt naar een winkel in de buurt en je vraagt een witte platte laptop met windows 10. De winkel neemt een voorbeeld uit de rek en je laat je overtuigen door de uitleg van de verkoper. Eenmaal thuis ontdek je dat er nog geen office op de laptop staat en ga je weer terug naar de winkel om er office op te laten zetten. Weer een behoorlijke kost. Een week later zie je op internet een aanbieding van een andere witte platte laptop die heel wat goedkoper is dan de jouwe. Je gaat er dan maar van uit dat je wel de beste laptop hebt voor je eigen gebruik omdat je er genoeg voor betaald hebt. Maar is dit wel zo?

Voordat wij EHBIT waren kwamen verschillende mensen ons advies vragen alvorens ze een aankoop gingen doen. We hebben veel verhalen gehoord van miskopen en wouden hier graag iets aan doen. Het zal u dan ook niet verbazen dat wij hier onze hoofddoelstelling van hebben gemaakt. Serves op maat moet blijven terugkomen in al onze diensten. Maar de belangrijkste service op maat is die bij de verkoop van een product. U hebt recht op een product dat voldoet aan u wensen en noden en dan ook nog eens de beste prijs heeft binnen onze leverancier.

Wenst u meer informatie over een aankoop van een laptop,pc, printer, inktpatronen, router, smartphone, tablet, …
Aarzel niet om ons te contacteren.