Over ons

De naam EHBIT komt van Eerste Hulp Bij IT. Wil u een computer of toebehoren bestellen dan bent u aan het juiste adres. Ervaart u problemen met uw computer, tablet, printer, gsm, … dan ondersteunen wij u graag. Bent u een zelfstandige of zit u in een VZW waar u een website wil voorzien die gemakkelijk werkbaar is, professioneel uitziet en nog eens betaalbaar is, dan kunnen wij dit voor u doen. Zit u met een algemene vraag, of begrijpt u niet goed hoe iets werkt? Contacteer ons dan, want ook hier helpen wij u graag mee verder. Heeft u een nieuwe computer, gsm, tablet, printer, … aangekocht, maar u weet niet goed hoe u hiermee moet werken dan zullen wij u graag de nodige uitleg geven of het nodige doen om uw aankoop te installeren.

Mitch Vanhelden is zaakvoerder van het jonge bedrijf EHBIT. Mitch werkt als software developer in hoofdberoep bij Cnext. Een groot gedeelte van zijn vrijetijdsinvulling ging naar het ondersteunen en adviseren bij herstellingen en aankopen van de pc’s en toebehoren binnen zijn kennissenkring op vrijwillige basis.

Door het enthousiasme van Mitch en de personen die hij verder heeft geholpen is EHBIT ontstaan.

Kortom, onze service voor u gaat heel breed, is altijd op maat en betaalbaar voor iedereen. Dit met de nadruk op professionaliteit en kennis van zaken waardoor we u ten alle tijden kwaliteit kunnen bieden in onze dienstverlening.

Over ons - Ehbit services