Opening op 1 oktober 2015

Bymitchke

Opening op 1 oktober 2015

Vanaf 1 oktober kunnen jullie bij ons terecht met al je vragen en problemen over IT.

Ehbit zal zich richten op de dienstverleningen binnen de IT-sector. Je kan bij ons terecht voor zowel verkoop, herstellingen als onderhoud van al je IT-infrastructuur gaande van computers, laptops & toebehoren tot netwerken. Wij staan je graag bij voor de gepaste adviezen op maat, rekeninghoudend met jouw noden.

De naam Ehbit komt van Eerste Hulp Bij IT, en geeft aan dat we jouw willen ondersteunen bij alle mogelijke vragen en problemen. Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren.

Een greep uit de talloze services waarvoor je bij ons terecht kan:


  • pc technicus: Uw kan bij ons terecht met al je problemen en vragen over het werken met een pc. Maar ook bij een defect of het noodzakelijke onderhoud van al je computers en laptops helpen we je graag verder.

  • web hosting: wij stellen webruimte ter beschikking voor jouw website

  • web design / web development: uitwerken en ontwerpen van een website die voldoet aan jouw normen

  • hardware product verkoper: verkoop van pc’s, laptops & al hun toebehoren (beamers, printers, routers, … ).

  • software: ook voor de nodige programma’s op je pc kan je bij ons terecht. Wij voorzien zelfs de mogelijkheid om op maat gemaakte programma’s te ontwikkelen waar nodig.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

About the Author

mitchke administrator

Afgestudeerd als master in electronica-ICT, werkende als IT consultant in een breed gamma van toepassingen voor business applications en B2B integraties

Comments Are Closed!!!