Dag van de klant 2016

Bymitchke

Dag van de klant 2016

Unizo Dag van de klant op 24 september 2016

Zaterdag 24 september organiseert Unizo opnieuw de dag van de klant. Op deze dag vestigen handelaars de aandacht op hun klanten, en willen ze alle klanten bedanken voor hun vertrouwen. Ook Ehbit wil zijn klanten bedanken voor het vertrouwen, en neemt met plezier mee aan deze jaarlijkse traditie.

Elke 4de zaterdag van september organiseert Unizo zijn dag van de klant. Handelaars in heel Vlaanderen en Brussel bedanken op die dag hun klanten voor het vertrouwen met een leuke attentie: een roos, pralines of een ander origineel geschenkje. Samen met alle zelfstandigen zet Unizo die dag de klantvriendelijkheid en de meerwaarde van de winkels in de verf.

Ehbit opent dit jaar op dag van de klant zijn deuren voor een bezoekje aan ons kantoor. Kom gerust een kijkje nemen op ons kantoor te Keyartstraat 27a, 3960 Tongerlo. Graag staan we jullie te woord bij alle vragen, of kom eens langs om kennis te maken met het team achter Ehbit.

Dag van de klant

Meer informatie over deze dag kan gevonden worden op http://www.unizo.be/projecten/dag-van-de-klant-een-dankuwel-voor-het-vertrouwen

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

About the Author

mitchke administrator

Afgestudeerd als master in electronica-ICT, werkende als IT consultant in een breed gamma van toepassingen voor business applications en B2B integraties

Comments Are Closed!!!