Leer zelf je pc of laptop onderhouden – 2 september 2017

ByAnne-Lore Commers

Leer zelf je pc of laptop onderhouden – 2 september 2017

Workshop “leer zelf je pc of laptop onderhouden”

Nog 2 weken en het is zover, vaarwel vakantie welkom schooljaar 2017-2018. Op 2 september 2017 vindt onze eerste workshop plaats. Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt. inschrijven kan op info@ehbit.be

leer zelf je pc of laptop onderhouden.
Heb je graag een vlotte pc of laptop, dan zal deze regelmatig opgeruimd moeten worden. Wij raden onze klanten aan om hun toestel jaarlijks binnen te brengen voor een onderhoud. De eerste keer vraagt zo een onderhoud wat tijd, zeker als we een pc van drie jaar oud binnen krijgen die nooit een onderhoud heeft gehad. Je kan dit vergelijken met een kast waar je drie jaar lang spullen in blijft doen zonder de oude spullen op te ruimen of na gebruik terug netjes op hun te plaats zetten. Misschien zitten er in een verdoken hoekje wel viezigheden in je kast wat je ziek kunnen maken? Je bent hoe dan ook pas in de mogelijkheid om je kast optimaal te benutten als je deze volledig opruimt, steeds je spullen weer netjes op hun plek zet en minstens 1keer/jaar een grote schoonmaak doet.

Tijdens deze workshop leer je zo een grote schoonmaak doen van je pc of laptop. We overlopen samen de stappen van een onderhoud zodat je pc opruimen net zo eenvoudig kan worden als het opruimen van die kast.

praktische info
Datum: Zaterdag 2 september 2017
Uur: 09u00 tot 12u00.
Locatie: Fortstraat 11, 3680 Opoeteren
Kosten: €30
Inbegrepen: koffie, thee, water
Inschrijven: Mail je interesse in deze workshop naar info@ehbit.be.
Je ontvangt een bevestigingsmail van ons met ons rekeningnummer.
Je plaats wordt gereserveerd als de betaling binnen is.
Belangrijke info: Voor deze workshop is maar ruimte voor 10 personen.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

About the Author

Anne-Lore Commers administrator

Comments Are Closed!!!