Windows 10 20H1 Eye-Tracking Software

Bymitchke

Windows 10 20H1 Eye-Tracking Software

Microsoft heeft zojuist Windows 10 Insider build 18932 uitgebracht. Deze update biedt slepen-en-neerzetten voor Eye Control, verbeteringen in het notificatiebeheer en ondersteuning voor aanraken bij het gebruik van schermspiegeling op smartphones. Deze functies worden geleverd met Windows 10 20H1, verwacht voor release rond april 2020.

Drag en Drop is een nieuwe functie in Eye Control, een toegankelijkheidsfunctie waarmee u uw pc met uw ogen kunt bedienen zonder aanvullende software. Hiervoor hebt u een ondersteunde eye-tracking-apparaat nodig.

Nu, als u er een heeft, kunt u een handeling met slepen en neerzetten met uw ogen uitvoeren.

De nieuwste release bevat verbeteringen voor het beheer van meldingen. Wanneer een melding wordt weergegeven, ziet u nu een optie in die melding om meldingen voor de app uit te schakelen of om naar de meldingsinstellingen van de app te gaan. U hoeft niet diep in Instellingen te graven om deze opties te vinden.

Andere verbeteringen zijn onder meer een optie om meldingsgeluiden uit te schakelen in Instellingen> Systeem> Meldingen en acties (voorheen was dit alleen beschikbaar in het oude configuratiescherm Geluiden), een knop voor snelle toegang tot meldingsinstellingen in het actiecentrum en de mogelijkheid om de lijst met apps op de pagina Meldingen en acties op ‘Meest recent’ te sorteren , zodat u snel de apps kunt vinden die u wilt beheren.

Al bij al alweer mooie upgrades voor Windows 10 naar de toekomst toe.
We gaan alleen nog tot april 2020 geduld moeten hebben.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

About the Author

mitchke administrator

Afgestudeerd als master in electronica-ICT, werkende als IT consultant in een breed gamma van toepassingen voor business applications en B2B integraties

Comments Are Closed!!!