Onze diensten

IT infrastructuur

Uw netwerk is het hart van uw ICT omgeving. Onze experten brengen een bestaand netwerken in kaart en gaan aan de slag met het ontwerp van een aangepast of volledig nieuw netwerk. Wij geven u advies en zorgen voor de implementatie van een professioneel en veilig bedrijfsnetwerk. Tevens staan wij in voor het beheer en onderhoud.

Clouddiensten

Bij ons kan u terecht voor de opzet en het beheer van verschillende clouddiensten. Clouddiensten ondersteunen uw bedrijf waardoor u efficiƫnter, veiliger en gemakkelijker kan werken. Uw comfort is onze zorg. Ons gamma aan clouddiensten is breed want iedere bedrijf heeft andere noden. Wij bieden u graag een professioneel advies op maat van uw bedrijf.

Online branding

Wij ontwerpen voor u een professionele website in WordPress. Hierdoor kan u zonder veel technische kennis zelf toevoegingen te doen aan u nieuwe website. Zo kan u zelf bepalen wat u zelf wil toevoegen, of wat u uitbesteed aan ons.

Managed services

Ict systemen hebben onderhoud nodig om de levensduur te verlengen, de beveiliging aan te scherpen en issues snel te kunnen aanpakken. Voor de meeste particulieren is een jaarlijkse onderhoud voldoende maar voor bedrijven raden wij onze maneged services aan. Wij bieden hiervoor RMM en dit staat voor remote monitoring and management. Het zorgt er dus voor dat uw systemen continue gemonitord en onderhouden wordt. Tevens kunnen onze supportmedewerkers eventuele issues snel ontdekken en oplossen.

Consultancy

Onze consultants staan klaar om de ICT afdeling van uw bedrijf tijdelijk te versterken. Dit met een focus op system engineer.

Maatwerk

Wij werken graag projecten voor uw bedrijf uit op maat. Maatwerk brengt creativiteit met zich mee en onze gemotiveerde collega’s verdiepen zich graag in nieuwe uitdagingen. Heeft u een bepaald idee, aarzel dan niet om het voor te stellen wij denken graag met u mee.