Websites

Bymitchke
Om de wereld te kunnen informeren wordt er gebruik gemaakt van websites. Iedere website heeft een doel en dit kan zeer verschillend zijn. Websites kunnen verdeeld worden in 10 categorieën. EHBIT ondersteund zijn cliënteel met websites onder anderen voor bedrijfspresentaties, voorlichting, nieuws en webwinkels.

Bezoek ook onze pagina voor website ontwerp voor meer gedetaileerde informatie.
Of neem alvast een kijkje in ons portfolio voor inspiratie en ideeën hoe wij je kunnen verder helpen.

CMS-Systeem

EHBIT maakt proffesionele websites met een CMS systeem. Een CMS systeem is gemakelijk te beheren met een minimale technische kennis. Er is geen kennis van programmeertaal noodzakelijk om uw website te beheren.
Een website met een CMS-systeem ontstaat er door middel van sjablonen. U website blijft uniek, EHBIT bezit de kennis om de sjablonen aan te passen aan u wensen of huisstijl.

Bedrijfspresentatie

Deze website is zeer nuttig voor bedrijven of verenigingen die zich willen presenteren op het internet.
De bezoeker kan lezen wat het bedrijf doet, welke diensten of producten het levert en waar hij contactgegevens kan
vinden. Een voorbeeld hiervan is deze website van EHBIT.

Voorlichting

Deze catogorie wordt toegepast door niet-commerciële organisatie, zij willen voorlichting geven aan bedrijven of consumenten. De website zal informatief zijn en de bezoeker moet gemakkelijk zijn weg door de website kunnen vinden.
Een voorbeeld hiervan is een website ontworpen door EHBIT www.uitmeteenhandicap.be

Nieuws

Grote nieuwssites zijn www.hbvl.be of www.hln.be, maar het kan eenvoudiger. Nieuws kan voorzien worden in een bedrijfspresentatie zoals wij bij EHBIT hebben gedaan met de pagina nieuws https://ehbit.be/category/technologie/
Moest je organisatie zeer veel nieuws hebben kan er een volledige site op voorzien worden. De informatie bij dit soort sites moet altijd up to date blijven waardoor er veel tijd zal gaan naar het beheer van deze website.

webwinkel

Webwinkels zijn herkenbaar aan het winkelwagentje waarin alle producten worden geplaatst. Wanneer de bezoeker klaar is met zijn aankopen kan hij gewoon afrekenen en kiezen hoe hij de betaling zal doen. Een webwinkel kan afzonderlijk bestaan, maar ook geïntegreerd worden in een bestaande site.

Denkt u eraan om een website te laten ontwerpen, neem dan zeker contact met ons op. EHBIT maakt een prijsofferte voor u op maat. U zal versteld staan hoe mild wij zijn met onze prijzen t.o.v onze concurrenten.