Website ontwerp

Bymitchke

Om de wereld te kunnen informeren wordt er gebruik gemaakt van websites. Iedere website heeft een doel en dit kan zeer verschillend zijn. Websites kunnen verdeeld worden in categorieën. EHBIT ondersteund zijn cliënteel met websites o.a. voor bedrijfspresentaties, voorlichting, nieuws en webwinkels.

Bij EHBIT staat de klant centraal. U moet kunnen werken aan uw website zonder steeds op EHBIT terug te moeten vallen. De websites van EHBIT zijn ontworpen met een CMS Systeem. Deze websites zijn ideaal voor startende KMO’s of voor personen die nood hebben aan een website, met een kleiner budget.

Op de pagina over websites vind je meer informatie over de mogelijkheden die wij je kunnen bieden.

kosten website ontwerp en websitebeheer

website ontwerp

Het is niet altijd gemakkelijk om een correcte prijs te bepalen voor een website ontwerp. Een website aangeleverd door EHBIT moet proffesioneel zijn en betaalbaar voor iedereen. Denkt u er aan om een website te laten ontwerpen, neem dan zeker contact met ons op. EHBIT maakt een prijsofferte voor u op maat. U zal versteld staan hoe mild wij zijn met onze prijzen.

Opleiding

EHBIT voorziet de mogelijkheid een 2 uur durende opleiding te volgen voor het beheer van de website gebruikmakende van het CMS systeem. De opleiding kan u alleen doen of in een groep van mensen die in aanraking komen met uw website.
U bent na deze opleiding in de mogelijkheid om zelf informatie toe te voegen of te schrappen in uw website. Voor deze 2 uur durende opleiding betaald u €60. Deze investering bespaart u geld, want alles wat u nadien zelf aanpast aan de website is gratis.

Ondersteuning

Heeft u gekozen om zelf uw website te beheren, maar heeft u toch nood aan een kleine ondersteuning van EHBIT? Wij helpen u graag verder. Voor deze kleine aanpassingen met een beperkte ondersteuningsvraag betaald u €15 per begonnen half uur.

Beheer websites door EHBIT

Heeft u geen tijd om zelf informatie op de website te plaatsen? EHBIT neemt het beheer van uw website volledig over. Bij websites met kleine ondersteuningsvragen gaan we op dezelfde manier te werk als bij de ondersteuning, 15€ per begonnen half uur.

Voor websites met grote ondersteuningsvragen bieden wij onderhoudscontracten. Een onderhoudscontract is altijd op maat van u vraag en zal bijkomende voordelen opleveren.


  • financieel voordeliger

  • 7/7 ondersteuning

  • altijd up to date

  • altijd professioneel

  • vast bedrag per maand